Potrzebujesz więcej informacji
Potrzebujesz więcej informacji
Aby spełniać Państwa potrzeby w rutynowych analizach mikrobiologicznych bioMerieux opracowało szeroki zakres podłoży chromogennych.
Nasza oferta podłoży chromogennych do badań ilościowych oraz do wykrywania patogenów występujących w żywności obejmuje wysokiej jakości podłoża
Podłoże |
Walidacje |
Mikroorganizm |
Certyfikat |
ALOA |
ALOA One Day do badania obecności |
Listeria mono. i Listeria spp |
ISO 16140 / AFNOR Certification AES 10/03 - 09/00 |
ALOA |
ALOA One Day do badania obecności |
PTMsm / AOAC-RI #091102 |
|
ALOA |
ALOA COUNT do badania liczby |
ISO 16140 / AFNOR Certification AES 10/05 - 09/06 |
|
ChromID Lmono |
ChromID Lmono do badania obecności |
ISO 16140 / AFNOR Certification BIO 12/31 – 05/11 |
|
ChromID Lmono |
ChromID Lmono do badania liczby |
ISO 16140 / Microval 2010 LR 35 |
|
IBISA |
IBISA |
Salmonella spp |
ISO 16140 / AFNOR Certification AES 10/11 - 07/11 |
CASA |
CASA |
Campylobacter spp |
ISO 16140 / MICRO VAL 2010 LR 38 |
Campyfood |
Campyfood do badania obecności |
Campylobacter spp |
ISO 16140 / AFNOR Certification BIO 12/30 - 05/10 |
Campyfood |
Campyfood do badania liczby |
Campylobacter spp |
ISO 16140 / MICRO VAL 2009 LR 28 |
ESIA |
ISO TS 22964 |
Cronobacter spp |
Zgodność z ISO TS 22964 |
ChromID EHEC |
EHEC |
||
ChromID Vibrio |
Vibrio |