Potrzebujesz więcej informacji
Potrzebujesz więcej informacji
bioMerieux opracowało szeroki zakres podłoży konwencjonalnych do ilościowego oznaczania wskaźników jakości w żywności.
Podłoża konwencjonalne bioMerieux spełniają wymogi wszystkich standardów jakości
Probówki, płytki, butelki, torebki
Dostępne duże opakowania /proste otwieranie i zamykanie /użebrowane pudełka,
druk atramentowy/monitorowanie danych dzięki zdejmowalnym etykietom /kolorowe nakrętki
Zdejmowalne etykiety
kody RFID
Nasza oferta podłoży konwencjonalnych obejmuje rozwiązania do oceny ilościowej głównych wskaźników jakości występujących w żywności: :
Bakterie beztlenowe
Bacillus Cereus
Clostridium perfringens
E.coli
Bakterie z grupy coli
Enterobacteriaceae
Bakterie hemolityczne
Bakterie mlekowe
Pseudomonas
Staphylococcus aureus
Ogólna liczba bakterii
Drożdże i pleśnie
Szczegółowe informacje na temat dostępnych podłoży do liczenia wskaźników jakości znajdują się w naszym e-catalogue.