Potrzebujesz więcej informacji
Potrzebujesz więcej informacji
Podłoża REBECCA® EB i ChromID® coli: dwa uzupełniające podłoża do oceny ilościowej E.coli, bakterii z grupy coli i Enterobacteriaceae w żywności.
Podłoże REBECCA® EB charakteryzuje się prostym protokołem badań oraz bardzo dobrą wiarygodnością i znacznie upraszcza rutynowe analizy ilościowe.
Prosta interpretacja wyników
Alternatywna metoda badań do oceny ilościowej E.coli i Enterobacteriaceae według ISO 16649-2 i ISO 21528-2
Prosta interpretacja wyników
Alternatywna metoda badań do oceny ilościowej E.coli i bakterii z grupy coli, według ISO 16649-2 i ISO 4832
Oferowane podłoża konwencjonalne dostępne są w różnych formach. Szczegółowe informacje na temat innych, dostępnych podłoży do oceny ilościowej E.coli, bakterii z grupy coli i Enterobacteriaceae, znajdują się w naszym e-catalogue